Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

Čtvrtý ročník pochodu 10 Hospod Dobříšskem měl rekordní účast

přidáno: 28. 06. 2018

V sobotu 23. června se konal již čtvrtý pochod dobříšskými hospodami. Tak jako každý rok i v letošním roce byla větší účast a byla tak vybrána i vyšší částka, která bude věnována dětskému domovu Pepa o.p.s. v Příbrami. Jaká panovala během pochodu nálada a jaká částka byla vybrána?

Čtvrtý pochod 10 Hospod Dobříšskem začal v sobotu 23. června ve 14:00 hod. na dobříšském náměstí. „Jako každý rok panovala před začátkem nervozita a odhadovali jsme velmi slabou účast, minimálně kvůli počasí. Když pak byla v jednu chvíli u Lva fronta na pasy, obavy byly rázem pryč,“ zmiňuje za organizátory Eva Koukolíčková. Trasa vedle přes zastávky Modrá kočka, Hospůdka na hřišti, Na Růžku, Na Prachandě, Osvěžovna u Papeže, Krmelec, Slovanka, Black and White a končila tak jako každý rok v baru Eureka, kde se setkalo celkem 84 účastníků, díky kterým se vybrala pro děti částka přesahující dvacet tisíc korun, přesně 21.149 Kč.

Premiérové zastávky se osvědčily

Letos byla navíc premiérová zastávka u Pivovaru Bohemia Regent Třeboň a také v Krmelci na Vlašce. „V Pivovaru Bohemia Regent se nejednalo pouze o premiérovou zastávku, ale také jsme si společně všichni užili delší a horší cestu, která k pivovaru vedla, ale především pro nás byla speciální tím, že veškerou utrženou sumu ze stanoviště věnovali do kasy ke startovnému. Obrovské díky za 4.045 Kč, děkují mnohokrát organizátoři.

Ocenění letos získalo pár účastníků už po cestě, a to za překonání svých hranic. Oceňovalo se i za úbor, čestnost a putovní pohár letos vyhrálo trio fajn ženských, v čele s paní Eliškou. „Rok od roku je účast i částka vyšší a za to všem zúčastněným patří velký dík! Za rok se na vás budeme zase těšit, tak trénujte,“ říká s úsměvěm Eva Koukolíčková.

autor článku: Redakce DA