Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Pozvánka na benefiční koncert pro Základní školu Trnka

přidáno: 23. 03. 2018

Již tuto neděli pořádá ZŠ Trnka další benefiční koncert. Jaká částka byla na koncertu vybrána v minulém roce a na co se výtěžek z letošního ročníku použije?

Základní škola Trnka Vás s radostí zve na třetí ročník benefičního koncertu pro Trnku, který se uskuteční v neděli 25. března 2018 od 18:00 hod. v dobříšské sokolovně.

Těšit se můžete mimo jiné na swing a folk

Na koncertě vystoupí originální swingové a folkové trio PŘELET M.S. (ve složení Jana Ježková / Romana Tomášková / Romana Žežulková). Trojici „zpívajících učitelek“ založila Romana Tomášková, hudebnice, která účinkuje například ve skupině Pavlíny Jíšové. „Jsme nadšeni tím, že se nám Přeletky podařilo získat na náš benefiční koncert. Věřte, že si vás svým vystoupením také získají,“ říká Markéta Svobodová z Trnky.

Výtěžek půjde na rekonstrukci školy

Jak název koncertu napovídá, celý výtěžek z něj bude v rámci veřejné sbírky věnován na rekonstrukci prostor školy. Při loňském koncertu jsme získali přes 35.000 Kč,“ doplňuje s úsměvem paní Svobodová. Vstupné na koncert je dobrovolné a vybírá se přímo do sbírkové kasičky. Dále lze přispět vydražením uměleckých předmětů, které proběhne přímo v průběhu koncertu. Během večera se budete moci seznámit s historií školy a také poprvé poznat novou paní ředitelku.

Těšíme se na Vás!

autor článku: ZŠ Trnka a redakce DA