Dnes je úterý 16. duben, svátek má Irena.

Ilustrační foto

Premiérový dětský ko(s)mický den ve Skřítkově

přidáno: 27. 03. 2019

V neděli 28. dubna proběhne v Dobříši premiérový kosmický den, který pobaví nejen děti, ale i jejich rodiče! Téměř dvouhodinový program s DJ Veselá HUBA bude uveden v Dětské herně Skřítkov!

Přijďte s celou rodinou na akci dětský ko(s)mický den s DJ Veselá HUBA do Skřítkova. Připraven bude více než sto minutový zábavně-naučný dětský program na téma: VESMÍR, vhodný pro děti ve věku 3-11 let! „Chybět nebudou soutěže, písničky, dekorace - planety, raketa a mnoho dalšího. Přijďte si s námi zaletět vesmírem a zažít velké dobrodružství. Na každé planetě vás bude čekat úkol a písnička. Bude se soutěžit, tancovat a užijeme si mnoho legrace s hvězdným kapitánem DJ Veselá HUBA,“ zmiňuje Anna Englártová, vedoucí Dětské herny Skřítkov.

Co děti čeká?

Parádní dětská KOSMICKÁ diskotéka, PRŮLET ČERNOU DÍROU, pro všechny děti svítící náramek, KOSMICKÉ malování na obličej, mini BALÓNKOVÁ „ŠOU“ - pro všechny děti tvarovací balónek. Pro všechny děti jako odměna zdarma dětský ČASOPIS DRÁČEK a další odměny (balónky, samolepky, bonbóny,…). Ke všemu bude připraven profesionální zvuk, světelná rampa, výrobník hvězdné mlhoviny, kosmické dekorace, planety a mnoho dalšího! Vstupné 250 Kč/dítě. Předprodej vstupenek a rezervace míst k sezení je možné ve Skřítkově.Pozor! Počet míst je omezen!

autor článku: Redakce DA a Dětská herna Skřítkov