Dnes je pátek 19. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Nemáte vstupenku na Bílou v Obořišti? Přijďte se alespoň naladit na Vánoce!

přidáno: 20. 11. 2017

Koncert nejznámější české zpěvačky je již od konce srpna vyprodaný. I tak ale máte šanci být alespoň malou částí nejvýznamnější akce vesnice Obořiště všech dob. Od sedmnácté hodiny se před kostelem rozvoní svařák, staročeské klobásy nebo trdelník.

Už tento pátek se v kostele v Obořišti uskuteční beznadějně vyprodaný koncert Lucie Bílé. Ta zazpívá po boku klavíristy Petra Maláska. Ihned v úvodu si po moderátorské dvojici vezme slovo římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik. Nemáte-li vstupenku, můžete se přijít alespoň před kostel naladit na blížící se advent.

Můžete si zakoupit andělíčka Lucie Bílé

Svůj stánek bude mít před kostelem také tým Lucie Bílé, kde se budou prodávat zpěvaččiny ručně vyrábění andělíčci a růžence, z nichž vždy výtěžek poputuje na opravu kostelů po celé České republice. Chybět k prodeji nebudou ani CD a desky Lucie Bílé, díky nimž bude Lucie v sobotu bojovat o dvacátého Českého slavíka. Další, co budete moci zakoupit, bude určitě kniha Zbigniewa Czendlika, která se vždy těší obrovskému zájmu ze strany návštěvníků.

Venku se naladíte nejen dobrým jídlem, ale i vánočními koledami, které se budou rozléhat přes celý prostor. Do kostela na koncert budete moci ovšem jít už jen s platnou vstupenkou. Během zhruba devadesáti minutového koncertu vystoupí mimo jiné i host Jan Toužimský.

Přijďte na jednu z prvních vánočních akcí. Už tento pátek od 17 hodin, a koncert následně od 19 hodin.

autor článku: Jitka Doubravová