Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Masopustní karneval ve Skřítkově ovládla taneční zábava

přidáno: 13. 02. 2018

Uplynulý víkend ovládly masopustní oslavy, karnevalové reje, průvody v maskách a tradice. Nejen v Dobříši se uskutečnilo hned několik akcí pro širokou veřejnost a hlavně pro děti. Maškarní program si pravidelně připravují také ve Skřítkově a ani letos tomu nebylo jinak.

Sobotní odpoledne si užili děti i rodiče ve Skřítkově hlavně tancem, který ke karnevalům samozřejmě patří. Opět nechyběl animační program, ve kterém si děti zahrály spoustu her, soutěžily společně s rodiči a předvedly i své krásné masky.

Tentokrát provázely skřítkovským Masopustním karnevalem hned dvě animátorky z Veselé rodiny. Denisa v podobě muchomůrky a Andrejka jako princezna bavily přítomné a do akce zapojily všechny děti.

„Hned od začátku karnevalu jsme s dětmi tančily na jejich oblíbené písničky a připravily jsme si i několik nových hitů a choreografií. Samozřejmě nemohl chybět tradiční vláček a známé písničky z pohádek. Děti byly až do konce programu opravdu úžasné, plné energie, nadšení a perfektně se zapojovaly. Z každé akce ve Skřítkově máme vždy čím dál větší radost,“ komentuje průběh Masopustního karnevalu ve Skřítkově Denisa z Veselé rodiny.

Mimo tanec si ale děti užily i soutěže a sladké odměny. Proběhla také přehlídka všech masek a na základě hlasování samotných návštěvníků pak byly vyhlášeny tři nejkrásnější převleky. Na karnevale nechyběla ani připravená bohatá tombola, ve které jste mohli vyhrát od sladkosti, hračky, deskové hry, časopisy, omalovánky a další drobnosti.

Ve Skřítkově rozhodně budou v podobných programech pokračovat. Připravují se divadla pro děti, už o Velikonočních prázdninách se mohou děti těšit na spaní ve Skřítkově, které proběhne opět ve spolupráci s Veselou rodinou a spojeno bude i s celodenním výletem. V dubnu zde proběhne již 2. ročník prodejní akce s názvem Veselá módní přehlídka a další zajímavé odpolední programy se chystají. 

autor článku: Redakce DA