Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Kde se konají letošní maturitní plesy Gymnázia Dobříš?

přidáno: 26. 01. 2018

Často vzpomínáte na svůj maturitní ples? Přijďte si ho připomenout na ples letošních maturujících tříd dobříšského gymnázia. Kdy a kam dorazit?

Letošní maturující třídy Gymnázia Karla Čapka v Dobříši se musely popasovat s problémem pořádání maturitních plesů. Minulý rok totiž nebylo po dlouhé době možné si kulturní dům ve Staré Huti pronajmout, a tak byli letošní maturanti nuceni najít náhradní řešení, kde se jejich ples bude konat. A jaké východisko nalezli? Jako nejvhodnější řešení jim připadal pronájem Sokolovny v Příbrami, která je sice svou lokalitou dále od Dobříše, ale svou kapacitou nejideálněji nahrazuje kulturní dům ve Staré Huti.

Sobotní ples 4. ročníku

Ples letošního čtvrtého ročníku se ponese v tématu Hippies. Co si sami maturanti vymysleli za program a čím vším během večera překvapí už můžete zjistit zítra od 19:00 hod. v Sokolovně Příbram, kde první letošní maturitní ples dobříšského gymnázia startuje. Třeba se vám poštěstí a seženete volný lístek na poslední chvíli.

Videopozvánka na ples 4 .ročníku: 

Ples oktávy za 14 dní

V sobotu 10. února budete moci vstoupit s maturitní třídou oktávou do Kabaretu. Pokud vás zajímá jak toto téma maturanti pojmou, dorazte opět do příbramské Sokolovny o 14 dní později od plesu čtvrtého ročníku.

Videopozvánka na ples oktávy:

Kde se budou konat plesy v příštím roce?

Jak budou řešené maturitní plesy pro příští ročníky zatím není zcela jasné. „Jednoznačně odpovědět není v tuto chvíli možné. Jednoduše řečeno - rádi bychom, ale nevíme, bude-li to technicky možné. Ani termíny konání plesů nemáme ještě stanovené,“ uvádí Jiří Kastner, ředitel Gymnázia Karla Čapka Dobříš. Uvidíme, zda se tedy maturitní plesy opět vrátí do kulturního domu Stará Huť, kde se už nyní pořádají některé plesy a akce. 

autor článku: Kamila Paulová