Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Růžová ve fitness

přidáno: 02. 11. 2015

V součinnosti se vzdělávacím centrem IQ POHYB a neziskovou organizací Mamma HELP pomáhá Fitforma.cz organizovat a propagovat akci RŮŽOVÁ VE FITNESS. Organizace Mamma HELP si klade za cíl zlepšit kvalitu života onkologicky nemocných žen, prosadit zlepšení následné péče o onkologicky nemocné a přispět ke zlepšení informovanosti veřejnosti o výskytu, prevenci a možnostech léčby rakoviny prsu.

Cílem projektu je oslovit co možná nejvíce žen, které navštěvují pohybová centra a upozornit na vážnost nemoci, odstraňování následků po fyzické i psychické stránce a zdůraznit prevenci.

Mezinárodní den boje proti rakovině prsu je stanoven na 15. října, stěžejní část tohoto projektu byla naplánována na celý měsíc říjen 2015, ale pro velký zájem se akce prodlužuje i na listopad.

Kampaň se řadí mezi unikátní projekty POMÁHÁM POHYBEM, skupiny IQ POHYB, kterého se i Fitforma.cz stává součástí. Chceme pomoci těm, kteří to potřebují, a to nejen finančně, ale především tím, co umíme - inteligentním pohybem. Programem chceme rovněž ukázat široké veřejnosti, že svět fitness nejsou jen činky a jógové pozice, ale především skupina nadšených a pozitivních lidí, kteří k dosažení cílů používají IQ. 

Dne 8. 11. 2015 od 16 hodin, v prostorách budoucího fitness pro ženy Fitforma (Na Zlaté Stezce 1055,  Dobříš), vystoupí edukátorky Mamma HELPu s teoretickou i praktickou ukázkou toho, jak vyšetřovat prsa s ukázkou na modelu. Posléze se edukátorky ještě zdrží v infostánku, aby každá žena měla možnost se v soukromí na cokoliv zeptat.

Dále jsou připravena k prodeji speciální trička "pomáhám". Trička slouží i jako vstupenka na tuto charitativní akci.  Za každé prodané tričko poputuje na účet neziskové organizace Mamma HELP finanční příspěvek. Cena trička je stanovena na 120 Kč, z čehož 10 Kč je příspěvek organizaci Mamma HELP a 10 Kč je motivační provize pro prodejce.

Akce Růžová ve fitness bude probíhat po celou dobu výstavy Květinové dekorace, tedy od 29. 10 do 15. 11. V této době si tak můžete trička zakoupit a přispět tak dobré věci.

IQ pohyb i Fitforma.cz se vzdávají motivační provize.

autor článku: Martina Dvořáková, Fitforma.cz