Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Tradiční Vánoční exhibice Aerobik studia Orel Dobříš je zpět!

přidáno: 20. 11. 2018

Sportovní akce, díky které se zaplní nová dobříšská sportovní hala více než dvěma stovkami dětí. Pokud chcete zažít doslova husí kůži a vidět na vlastní oči, jak děti mají rády pohyb, dorazte první adventní neděli 2. prosince do sportovní haly a děti z dobříšské orlovny vám to s radostí dokáží.

Po roční pauze se do nové dobříšské haly opět vrací tradiční Vánoční exhibice Aerobik studia Orel Dobříš. Těšit se můžete na mimořádnou sportovně-kulturní akci, během které v dobříšské hale vystoupí přes 250 dětí. Přijďte si spolu se svými blízkými užít v neděli 2. prosince od 15:30 hod. nezapomenutelnou a jedinečnou atmosféru! Připraven bude 1,5 hodinový program, během kterého se představí děti ze závodních oddílů i sportovních kurzů.

Speciální hosté exhibice

Těšit se můžete i na ukázky z korejského bojového umění sebeobrany Taekwon-Do ITF a program zpestří i „Spolek odrostlých holek“ z dobříšského Sokola.

Vstupenky již v předprodeji na recepci studia

Z důvodu rekonstrukce sportovní haly a zmenšeného hlediště pro diváky, bude prostor pro exhibici speciálně upraven, počet míst pro diváky tak bude omezen a vstupenky jsou již nyní v předprodeji na recepci orlovny! Informace o předprodeji se včas dozvíte na internetových stránkách nebo na oficiálním Facebooku studia.

autor článku: Aerobik studio Orel Dobříš