Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Vyrazte během zítřejšího večera do tak trochu jiné „Kavárny“

přidáno: 10. 04. 2018

Divadlo Antonína Dvořáka v Příbrami zve na již druhé posezení nazvané „Kavárna U Nulté hodiny“. Hostem ředitele příbramského divadla tentokrát bude skvělý herec i režisér. O kom je řeč?

Již podruhé se D-klub promění v Kavárnu U Nulté hodiny. A to již zítra, ve středu 11. dubna v 19:00 hod. Tentokrát bude hostem ředitele Petra Bednáře Libor Jeník. Libor je nejen skvělý herec, ale i režisér, autor divadelních pohádek a vůbec takový divadelní všeuměl.

Libor Jeník hrál i v Hrdém Budžesovi

Do roku 2004 byl členem souboru právě příbramského divadla, kde ztvárnil nespočet rolí. Znát ho určitě budete z inscenace Hrdný Budžes, která patří k jedné z nejúspěšnějších her Divadla A. Dvořáka Příbram. Obdržel i několik diváckých cen za nejlepší herecké výkony. Jak jsme již zmiňovali, Libor Jeník se věnuje také režii. Jeho nejznámější hrou pro děti je určitě představení Čtyřlístek v pohádce, kterou pochvalně ocenil i sám autor předlohy J. Němeček. Podílel se také na scénáři a režii videoklipu Nenasytný mnich hudební skupiny GINEVRA a účinkoval v několika televizních seriálech, rozhlasových hrách či dabingu.

Kdo bude hostem příště?

Na to jsme se zeptali právě ředitele divadla pana Bednáře. „Prvním hostem byla dramaturgyně a herečka Kateřina Fixová, nyní je to výše zmiňovaný Libor Jeník a pokud to podle zájmu diváků bude vypadat i na třetí pokračování, v což pevně věřím, zatím nám účast neodmítl muzikant, textař a super chlap Petr Vašina.“

Zakupte si vstupenky ještě dnes

Vstupenky si můžete koupit přímo v D-klubu či si je zarezervovat na telefonním čísle 326 531 229. 

autor článku: Jitka Honischová a redakce DA