Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Jenda Malina osobně zve fanoušky na dobříšský koncert kapely Sto zvířat

přidáno: 16. 10. 2018

Kapela Sto zvířat přichází do své dvacáté osmé sezóny jistým krokem a v plné formě. Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové Dáma s čápem, opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek. V pátek 26. října kapela vystoupí i v dobříšském kulturním domě.

Fanoušci kapely Sto zvířat se mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb. Vše navíc na pódiu podtrhne pro „Zvířata“ typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy.

Kapela vystoupí i v Dobříši

V Dobříši kapela vystoupí ve společenském sálu kulturního domu v pátek 26. října od 20:30 hod. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji za 200 Kč a na místě za 250 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v Trafice u Davida. Rezervace vstupenek pro zájemce, kteří nejsou z Dobříše jsou možné na tel.: 318 521 302.

Jenda Malina osobně zve na dobříšský koncert:

autor článku: KD Dobříš