Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Skupina Alphaville rozproudila příbramskou halu

přidáno: 15. 10. 2018

Skupina Alphaville rozproudila v pátek 5. října příbramskou sportovní halu. Příbramští fanoušci vytvořili kapele bezvadnou atmosféru. Jak si koncert užil samotný frontman Marian Gold?

Koncert kapely Alphaville se připravoval téměř rok. Fanoušci měli doma vstupenky už od února, kdy odstartoval slavnostní předprodej. Skupina Alphaville, která koncertuje ve světových metropolích totiž kromě pražského koncertu zavítala i do města Příbram.

Příbramský koncert začal lehce po 19. hodině večerní úvodním slovem organizátorů Petra Větrovského a Jitky Doubravové. Po přivítání následovalo krátké video a po něm na pódium vystoupala kapela s frontmenem Mariánem Goldem. Kapela zazpívala kolem dvaceti songů, mezi nimiž nechyběl ani největší hit Forever Young. „Příbramští byli fantastickým publikem. Užil jsem si to,“ řekl bezprostředně po koncertu Marian Gold.

Agentura VDN Promo již nyní ví, koho přiveze do České republiky příští rok. „Dalšího světového interpreta už máme smluvně dohodnuto i na příští rok. Kdo to bude si však ještě chvíli necháme pro sebe,“ řekl za VDN Promo Petr Větrovský.

autor článku: Jitka Doubravová