Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Jarní gospelový koncert příbramské nemocnice se již blíží

přidáno: 25. 04. 2018

Příbramská nemocnice jako každý rok pořádá jarní gospelový koncert. Přijďte si vychutnat koncert sboru Maranatha Gospel Choir. Koncert se uskuteční pod širým nebem.

Na letošní jaro opět připravujeme již tradiční jarní gospelový koncert. Do Příbrami za našimi pacienty, dobrovolníky, zaměstnanci a všemi ostatními, kteří mají rádi živou a melodickou muziku, přijede pražský sbor Maranatha Gospel Choir. Poslechnout si ho budete moct ve středu 16. května od 17:00 hod.

Koncert se za pěkného počasí uskteční venku

Maranatha Gospel Choir patří mezi největší a neuznávanější české smíšené pěvecké sbory, v jehož repertoáru najdeme především současný gospel, ale i RnB, soul nebo tzv. populární hudbu. Sbor čítá více než 50 zpěváků (do Příbrami jich přijede kolem 40) a na pódiu jej doprovází živá kapela. Protože gospel je temperamentní až taneční hudba a protože při koncertech se i tleská a tančí, uskuteční se koncert, pokud nám vyjde počasí, před hlavním vstupem do nemocnice (Příbram 1, prostor před fontánu u pavilonu C), v opačném případě proběhne koncert v přednáškovém sále nemocnice.

Vstup na koncert je bezbariérový

Členové sboru se jako každý rok vzdali nároku na honorář, vstup na koncert je tak i letos zdarma. Přivítat můžeme i vozíčkáře či jinak handicapované – vstup na koncert je bezbariérový. Přijďte mezi nás ve středu 16. května 2018 od 17:00 hod. a užijte si nádhernou hudbu ve špičkovém provedení báječných lidí.

autor článku: Bc. Martin Janota | Specialista pro styk s veřejností