Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Na podzim do Příbrami dorazí německá zpěvačka Sandra!

přidáno: 26. 07. 2019

Světová zpěvačka Sandra míří 5. října do hornické Příbrami. Po metropolích jako New York, Los Angeles, Amsterdam, Varšava, tak zavítá do města s třiatřiceti tisíci obyvateli. A už se na to mimořádně těší!

Sandra zažila vrchol své slávy na přelomu 80. a 90. let. Téhož času byla slavnější než Madona. Kvůli narození dvojčat zpívání na dlouhých sedm let přerušila. Ke koncertování se ale vrátila a po světě vystupuje dodnes. Navštěvuje všechny světové kontinenty a hlásí téměř všude vyprodáno. Vždyť její hity jako Everlasting Love, Maria Magdalena, Hiroshima, zná snad každý.

Letos zpěvačka zavítá i do České republiky

Po Praze, kde zbývá posledních pár vstupenek ke stání, zavítá i do našeho malého středočeského města. "V takhle malých městech obvykle nevystupuji, ale o to více se těším. Bude to mít svoje kouzlo, bude to určitě skvělé,“ vyjádřila se zpěvačka ke své návštěvě v Příbrami.

Ostatní města mohou závidět

Když se rozhlédneme do dalších měst v České republice ve velikosti jako je naše Příbram, taková velká světová jména jako jsou Alphaville, Nazareth, nebo právě Sandra, jinde nevystupují. V tom jsme v Příbrami ojedinělí, a kdekdo nám může závidět. "Říkám to často a řeknu to znovu. Příbram považujeme za náš domov a nadržujeme ji. Chceme tady podpořit cestovní ruch a podpořit kulturní dění ve městě. A zatím nám to Příbramáci oplácí svým zájmem o koncerty, což nás utvrzuje v tom, že jdeme s výběry interpretů dobrou cestou,“ vyjádřil se za VDN PROMO k příbramským koncertům promotér Petr Větrovský.

Na koncert míří lidé až z Břeclavi

"Podle map z prodejních portálů míří na koncert zpěvačky Sandry návštěvníci z Českých Budějovic, Písku, Tábora, Strakonic, Klatov, Plzně, Havlíčkova Brodu, ale kupodivu jsme zaznamenali prodeje i z dalekého Olomouce nebo Břeclavi. Cestovní ruch se nám tady daří skvěle podporovat a už nyní víme, koho přivezeme příští rok. A jdeme zase o level výše,“ popsala Jitka Doubravová, VDN PROMO.

Zpěvačky vystoupí ve sportovní hale 5. října od 19 hodin. Vstupenky jsou stále ještě k prodeji v síti Ticketstream.

autor článku: redakce DA