Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

V Příbrami vystoupí německá zpěvačka Sandra!

přidáno: 06. 03. 2019

Na podzim letošního roku do Příbrami dorazí německá zpěvačka Sandra. Jaké hity má tato zpěvačka na svém kontě a kdy přesně v příbramské hale vystoupí?

Série podzimních koncertů agentury VDN Promo v Příbrami pokračuje. Po Nazarethu a skupině Alphaville zvyšuje laťku německá zpěvačka Sandra, která byla v dobách své největší slávy populárnější než Madonna. Ta vystoupí v příbramské sportovní hale 5. října.

Zpěvačka vždy nezpívala sama

Sandra se rodným jménem jmenovala Sandra Ann Lauer, nyní Sandra Cretu po svém manželovi, skladatelovi a režisérovi Michaelovi Cretu, se kterým se odstěhovala na Ibizu, kde žije dodnes. Sandra nejprve vystupovala v dívčím triu Arabesque. Toto trio se v Evropě nikdy moc neprosadilo, zato v Japonsku dosáhly úspěchu stejné úrovně jako skupina ABBA. Když se toto trio rozpadlo, Sandra natočila své první album Japan ist weit (německá verze písně ,,Big in Japan“ od skupiny Alphaville).

Jaké hity zpěvačka nazpívala?

Sandra se proslavila ve druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let. Do podvědomí se dostala především díky hitům Everlasting love, Hiroshima, Maria Magdalena. Ten, kdo si zpěvačku nevybaví, zná rozhodně její hity, které se dodnes hrají v rádiích nebo na diskotékách. A právě tyto hity zazní Příbrami, kde Sandra vystoupí se svou kapelou.

Vstupenky jsou již v prodeji

Vstupenky na jedinečný koncert jsou v prodeji na recepci hotelu Belvedere nebo v síti TicketStream.

autor článku: Jitka Doubravová