Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Videorozhovor: Jak se zpěvačka Sandra těší do Čech?

přidáno: 14. 04. 2019

Poslední březnový víkend vystupovala zpěvačka Sandra na charitativním večeru ve švýcarské Basileji. Tým VDN PROMO, který světovou hvězdu přiveze na podzim do Čech, se do Švýcarska vydal a my víme exkluzivní informace. Jak se do České republiky těší?

Než se dala Sandra na sólovou kariéru, vystupovala se skupinou Arabesque. S tou byla slavná především v Japonsku, kde ji ještě teď na ulici zastavují. Možná je to i díky známému hitu Hiroshima. Zpěvačka byla v dobách své největší slávy slavnější než Madonna. "Myslím si, že za svou slávu vděčím hitu Maria Magdaléna, který odstartoval mou sólo kariéru,” svěřila se ve Švýcarsku Sandra organizátorům jejích dvou českých koncertů, z nichž se jeden uskuteční i v Příbrami. Svou úspěšnou kariéru ovšem na sedm let přerušila, a to když se jí narodili dvojčata Nikita a Sebastian. "Děti jsou nový život. Je to to jediné, co má smysl,” zahájila těmito slovy zpěvačka své vystoupení v Basileji. Její děti v krocích maminky nejdou. "Oba studují v Amsterdamu, management a ekonomiku,” prozradila Sandra.

Koncert zpěvačky Sandry se uskuteční 5. října ve sportovní příbramské hale. Vstupenky jsou v prodeji na recepci hotelu Belvedere, nebo v síti TicketStream.

autor článku: Jitka Doubravová