Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Soutěž o lístky na koncert skupiny Olympic!

přidáno: 14. 08. 2018

Vyhrajte lístky na koncert rockové skupiny Olympic, který se uskuteční již tento pátek v našem regionu. Pokud ještě nemáte zakoupené lístky, máte možnost je získat díky dnešní soutěži. Více se dozvíte v článku!

Již tento pátek 17. srpna se od 20:00 hod. v letním kině Nový Knín představí rocková skupina Olympic. Kromě největších hitů skupiny se můžete těšit také na písně z posledních třech alb, a to Souhvězdí šílenců, Souhvězdí drsňáků, Souhvězdí romantiků.

Získejte dvě VIP vstupenky

Na páteční večer můžete vyhrát dvě VIP vstupenky. Stačí pouze napsat na náš redakční e-mail jména všech čtyř současných členů kapely, kteří se v pátek představí na pódiu letního kina.

První odpověď vyhrává

Pravidla k účasti v soutěži jsou velmi jednoduchá. Soutěž bude odstartována vydáním tohoto článku, a pak je to jen na vaší rychlosti, protože první soutěžící, který napíše e-mail se správnou odpovědí, vyhraje na páteční večer dvě VIP vstupenky. Své odpovědi můžete zasílat na náš e-mail redakce@dobrisskoaktualne.cz a do předmětu uveďte „Koncert skupiny Olympic“.

Vyhlášení výherců

Každému odesílateli zašleme odpověď, zda stihl zaslat odpověď dostatečně rychle a lístky vyhrává, nebo zda musí být příště rychlejší.

autor článku: Redakce DA