Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Soutěž o lístky na hudební festival ve Voznici!

přidáno: 08. 05. 2018

Dnes tu pro vás máme další soutěž o lístky, ale tentokrát bude trochu z jiného soudku než předešlá soutěž o vstupenky na Hudební festival Antonína Dvořáka. Tentokrát se jedná o lístky na Voznice fest 2018, který se bude konat již tuto sobotu 12. května.

Pokud máte rádi hudbu a chcete navštívit nějaký festival, máme pro vás tip na jeden, kvůli kterému nemusíte téměř nikam jezdit. Jedná se o 1. ročník hudebního festivalu Voznice fest, kde bude vystupovat mnoho talentovaných kapel. Velké finále ale spočívá ve vyhlášení vítěze mezi těmito kapelami, které získá možnost natočení a sestříhaní jejich vlastního videoklipu od Junek Film.

Získejte lístky na sobotní festival

Přijďte v sobotu nadějné kapely podpořit. Stačí pouze odpovědět na jednu jednoduchou otázku a můžete být svědkem tohoto souboje kapel. Otázka zní: Jaké motto zazní na konci videopozvánky na Voznice Fest? Nápovědu naleznete ve videopozvánce umístěnou na oficiálním Facebooku festivalu.

O kolik lístků hrajeme?

Pravidla k účasti v soutěži jsou jednoduchá a otázka ještě jednodušší. Soutěž bude odstartována vydáním tohoto článku, a pak je to jen na vaší rychlosti, protože prvních 5 soutěžících vyhraje vždy 2 lístky, můžete tak s sebou vzít svého nejvěrnějšího hudebního parťáka. Své odpovědi můžete zasílat na náš e-mail redakce@dobrisskoaktualne.cz a do předmětu uveďte Voznice Fest.

Vyhlášení výherců

Každému z přijatých e-mailů zašleme odpověď, zda stihl zaslat odpověď dostatečně rychle a lístky vyhrává, nebo zda musí být příště rychlejší.

autor článku: Natálie Matějková