Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

Ilustrační foto

V Příbrami v únoru zazpívá i vítězka letošní SuperStar, Tereza Mašková

přidáno: 11. 12. 2018

Pronikavé oči, růžové vlasy a nezaměnitelný hlas, to vše a ještě mnohem více charakterizuje vítězku pátého ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, Terezu Annu Maškovou. Právě tato zpěvačka vystoupí 23.února na galavečeru populární hudby v Příbrami, kde bude zpívat i Marek Ztracený a Karel Gott. Zjistěte o Tereze Maškové více informací!

"Vítězkou SuperStar pro rok 2018 se stává ... Tereza Mašková!" Tato věta změnila rodačce z českého Třince z minuty na minutu život. Stala se z ní již v pořadí pátá vítězka dalšího ročníku SuperStar.

Kdo je vlastně "Růžová Tereza"?

Terezu si možná pamatujete z talentové soutěže: Česko-Slovensko má talent, kde v pouhých čtrnácti letech okouzlila Lucii Bílou a Jara Slávika svým nezaměnitelným hlasem a neuvěřitelným talentem hodným světových podií. Tato talentovaná dívka přišla v pouhých čtyřech letech o otce při těžké autonehodě a nyní žije společně s maminkou a sestrou v Oldřichovicích. I přes tuto osobní tragédii prožila Tereza skvělé dětství plné her a výletů. Již odmalička si přála být zpěvačkou, a proto v patnácti letech vedly její první kroky do Prahy, kde začala studovat konzervatoř se zaměřením na muzikál. V současné době studuje populární zpěv na známé Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Zvítězila v mnoha soutěžích

O necelé čtyři roky později si Tereza Mašková plní další svůj sen, vyhrává v mezinárodní pěvecké soutěži World Championships of Performing Arts v Los Angeles, v kategorii muzikál. Účast v této soutěži pomohla Tereze překonat prvotní rozpaky z kamer a nasbírat nové zkušenosti. Tereza se však rozhodla v Americe déle nesetrvat a po vítězství se vrátila zpět do České republiky.

Na počátku letošního roku se Tereza Mašková zúčastnila prvního castingu letošního ročníku SuperStar, kde v prvním kole zaujala porotu nejen svým stylovým vzhledem, ale především dokonalým hlasem, který předvedla v písni Mercy od britské zpěvačky Duffy. Zároveň roztančila i porotu. Kdo by v té době řekl, že se koukáme na budoucí vítězku SuperStar.

Video s pozvánkou od Terezy Maškové na příbramský koncert:

Vstupenky na Galavečer populární hudby můžete zakoupit v síti TicketStream nebo na recepci hotelu Belvedere či v Tescu Příbram v Dami Freshi.

autor článku: Jitka Doubravová