Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Hana Zagorová chystá v září koncert na dobříšském zámku

přidáno: 21. 03. 2017

Hanka Zagorová nepřijede na Dobříš sama, jako hosta si přizvala Petra Rezka.

Koncert Hany Zagorové se uskuteční 3. září od 19:00 na nádvoří dobříšského zámku. Během téměř dvouhodinového koncertu zazpívá své největší hity po boku svého celoživotního hudebního partnera, Petra Rezka. K jejich zpěvu je doprovodí kapela Boom! Band Jiřího Dvořáka, které jste mohli vidět například v Příbrami v rámci koncertu Karla Gotta.

V našem okrese vystoupí letos podruhé

Hana Zagorová vystoupila v únoru v příbramském divadle a vstupenky byly okamžitě vyprodány. Agentura VDN promo, která koncert pořádá ve spolupráci s městem Dobříš, očekává velký zájem i v našem městě. Slavnostní předprodej se uskuteční 12. května na nádvoří zámku, kde se koncert uskuteční. Ceny vstupenek jsou od 490,- do 790,- Kč a vy si už nyní, stejně tak jako minulý rok, můžete udělat rezervaci. Tu si lze vyzvednout hned 12.května od 17:00 na zámku, přímo z rukou starosty města Dobříše, pana Stanislava Vacka.

Rezervace vstupenek zasílejte na mail: info@vdnpromo.cz a vždy prosím uveďte cenovou kategorii, počet, jméno a příjmení, telefonní kontakt. Ceny se stupňují podle řad od pódia, v kategoriích 490,-, 590,- 690,- 790,- nebo VIP za 1490,-.

 

autor článku: Jitka Doubravová