Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

dobrisskoaktualne.cz/rozhovory

Olga Lounová: Na VDN Festu to pořádně roztočím a určitě udělám autogramiádu

přidáno: 30. 06. 2020

Olga Lounová, česká zpěvačka, herečka a rally závodnice vystoupí 31. července 2020 na Penzionu Nový Rybník v rámci VDN Festu. Spolu s ní se mohou návštěvníci těšit také na Jitku Zelenkovou nebo Petra Koláře. Olga na penzionu nebude poprvé.

Olga Lounová navštívila Penzion Nový Rybník u Obořiště už v květnu, kdy se zde konal běžecký závod Penzion Cup, organizovaný také agenturou VDN Promo. Sama se závodu nezúčastnila, ale poslední odpolední běžeckou etapu odstartovala a běžcům samozřejmě i fandila. "Ano, na Penzionu Nový Rybník jsem byla na běžeckém závodě. Je to pro mě nádherné místo," uvedla Olga.

Jak se těšíš do Obořiště tentokrát na VDN Fest?

Těším se moc. Líbí se mi to prostředí. Je to ideální místo pro festival, příjemný a krásný večer s dobrou muzikou.

Na co se mohou návštěvníci těšit?

Mohou se těšit na optimistu a celkově optimistický koncert. Hlavně protože je po té těžké době, kterou máme všichni za sebou, zábava potřeba. Zase bude dobře, o tom jsem přesvědčená. Koncert je pro všechny věkové generace. Děti, maminky, babičky. A já věřím, že to bude skvělé.

Jak často přes léto vystupuješ?

Je to jeden z mála koncertů na kterém budu toto léto s kapelou. Určitě uděláme autogramiádu s focením pro fanoušky. Na VDN Festu budu trávit celý večer. Moc se těší na koncert Petra Koláře. Už jsem ho viděla a stojí to za to!

Mohou si na místě návštěvníci pořídit tvé CD?

Ano, určitě je vezmeme. A uděláme o něj i nějakou soutěž během mého vystoupení, co myslíte? :-)

Tak co, už jste si zakoupili vstupenku na jeden z mála letních festivalů? Pokud ne, můžete to udělat hned na www.ticketstream.cz nebo zajet do Obořiště do obchodu s potravinami u Stefanidesů. Vstupenka stojí 590 Kč, děti do 6 let mají vstup ZDARMA.

autor článku: Jitka Doubravová - agentura VDN Promo