Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Aerobik studio Orel Dobříš otevírá přes 20 sportovních kurzů pro děti

přidáno: 31. 08. 2018

V pondělí nám startuje nový školní rok. Zpestřete dětem rutinní výuku v lavicích výběrem sportovního kroužku, který je bude po celých deset měsíců bavit! Vybrat si můžete například z kurzů v dobříšské orlovně.

Pohyb je pro děti důležitý a ještě více bychom na něj měli myslet během pracovního týdne, kdy děti téměř celý den prosedí ve školních lavicích a odpoledne v pokoji u domácích úkolů. Vyberte jim tak s novým školním rokem sportovní kroužek, který je bude bavit a budou se na něj těšit! Aerobik studio Orel Dobříš startuje s novým školním rokem již 15. sezonu a lektorky si pro děti opět připravily pestrý výběr sportovních kurzů. Vybrat si děti mohou až ze 17 různě zaměřených kurzů, které jsou věkově určeny už i pro miminka od 3 měsíců věku.

Pohyb má být zábava!

V orlovně děti zjistí, že pohyb přeci jen není žádná nuda, ale naopak se budou na každé další lekce těšit! Vybrat si s dětmi můžete podle jejich „chuti“ a záliby! Navíc samotné lektorky vám rády s výběrem poradí. „Náš cíl je, aby se děti na každou další hodinu ještě více těšily a z každé lekce chodily domů nabité energií a zážitky. Rozzářené tváře dětí je to, co je naším lektorským posláním.“ říká Denisa Havlíčková, vedoucí dětských kurzů. Navíc nejen jejich radost, ale také pokroky, které se v kurzech naučí, uvidíte na vystoupeních během roku. „Mezi ty největší akce, na kterých rodiče děti uvidí, je tradiční Vánoční exhibice studia, která se v letošním roce uskuteční v neděli 2. prosince v dobříšské sportovní hale a všechny dětské kurzy vystupují také na tradičních Májových slavnostech města Dobříše,“ zmiňuje Klára Jandová, zakladatelka a vedoucí ASOD.

Novinky letošní sezony

Pro letošní sezonu, kromě oblíbených kurzů aerobiku, zumby, sportovní všestrannosti, gymnastiky, MTV Dance a batolátek, v orlovně otevírají i novinky - kurzy Základy baletu a moderního tance, dětské taneční, břišní tance a kompenzační trénink. Veškeré podrobnosti k jednotlivým kurzům najdete na internetových stránkách studia.

Stačí si jen vybrat a přijít se přihlásit!

Zápisy na všechny dětské kurzy i nábory do závodních týmů Benjamínků, Zumba team děti a Dance teamu proběhnou od pondělí 3. září do čtvrtka 6. září od 12:00 do 17:00 hod. na recepci ASOD v budově orlovny, ulice 28. října 451 (za Penny Marketem, pod budovou Policie ČR).

Dětské sportovní kurzy a tréninky závodního aerobiku začínají své pravidelné lekce dle rozvrhu od pondělí 10. září. Lekce Cvičení s miminky startují od 17. září.

Veškeré podrobnější informace naleznete na internetových stránkách studia nebo na oficiálním Facebooku. Pokud byste se rádi podívali na videa z vystoupeních minulých let, zavítejte na YouTube kanál studia či na Instagram Podrobnější informace vám ráda zodpoví Klára Jandová (tel. 603 904 952) nebo Denisa Havlíčková (tel. 731 619 667).

autor článku: Kamila Paulová