Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Poslední volná místa v kurzech Aerobik studia Orel Dobříš!

přidáno: 29. 09. 2017

V září jsme v Aerobik studiu Orel Dobříš zahájili již 14. sezónu a opět jsme otevřeli dveře všem dětem, které se mají chuť hýbat. V letošním roce jsme připravili pestrou nabídku kurzů pro děti již od 3 měsíců. Přijďte se k nám povívat, místa v kurzech se plní.

Pokud máte s dětmi chuť, můžete do našeho studia dorazit kdykoli a přijít si vyzkoušet některou z našich lekcí pro děti. Volná místa máme ještě v některých kurzech: Miminka od 3 měsíců, Batolátka 1-3 roky, Školička 3-4 roky, Mini tanečky, Roztleskávačky, Dětský aerobik, Hooping, MTV Dance, Hip-hop nebo Dětská jóga. Pokud máte doma děti narozené v roce 2012 a 2011, můžete je přihlásit i na sportovní přípravku.

Samozřejmě myslíme i na dospělé. Můžete si přijít zacvičit nejen na oblíbené lekce, ale doporučujeme vyzkoušet i novinky. Každé pondělí, středu a pátek ráno startujeme nový den lekcí jógy. Večer pak můžete dorazit na posilovací, spinningové nebo zdravotní a relaxační hodiny. Podrobný rozvrh s jednotlivými lekcemi naleznete na našich internetových stránkách Aerobik studia Orel Dobříš a také na oficiálním Facebooku studia.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

autor článku: Kamila Paulová