Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Aktivně s Aerobik studiem Orel Dobříš až do konce školního roku a dál...

přidáno: 17. 01. 2018

Přijďte k nám do orlovny zažít zábavu i odpočinek! Už teď si můžete do svých diářů zapsat důležité termíny akcí, na kterých byste rozhodně neměli chybět.

Pro děti i dospělé jsme až do srpna připravili plno akcí nejen sportovních, ale i relaxačních a poznávacích.

Závodní oddíly se připravují na další sezonu

Děti navštěvující závodní oddíl aerobiku čeká o pololetních prázdninách zimní sportovní soustředění, během kterého budou pilovat své sestavy na nadcházející závodní sezonu, která začne už začátkem března.

 

 

U nás se děti nudit nebudou!

I v letošním kalendáři akcí je pro děti připraveno plno zábavy. O velikonočních prázdninách 29. - 30. března se mohou děti vydat na speciální výlet a v pátek 13. dubna se bude konat druhý ročník Veselé módní přehlídky. V létě připravíme opět oblíbený příměstský tábor Sport Camp. V letošním roce budeme pořádat dva tábory, třídenní tábor Sport Camp Free od pondělí 2. července do středy 4. července a týdenní tábor od pondělí 9. července do pátku 13. července.

 

 

Na své si přijdou i dospělí

I pro dospělé jsme na jaře připravili plno oblíbených akcí. O prodlouženém víkendu 16. - 18. března se už poněkolikáté vydáme na relaxační víkend plný jógy a odpočinku, tentokrát si program užijeme v hotelu Knížecí Rybník. Pro maminky s dětmi jsme o víkendu 20. - 22. dubna připravili v penzionu Hulín u Sedlčan Expedici Apalucha, víkend plný sportu, zábavy i relaxace.

 

 

Bavte se, odpočívejte a nasbírejte nové zážitky společně s námi. Podrobnější informace o pořádaných akcí naleznete vždy v dostatečném předstihu na našich internetových stránkách nebo na oficiálním Facebooku studia.

 

autor článku: Kamila Paulová