Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Léto s Aerobik studiem Orel Dobříš

přidáno: 01. 07. 2020

V Aerobik studiu Orel Dobříš jsme ukončili letošní školní rok tradičním piknikem s táborákem, který se konal ve středu 24. června 2020 odpoledne a pozváni na něj byli děti i dospělí z našich sportovních dětských kurzů, závodních oddílů, ale i naši příznivci a přátelé. Zároveň jsme tak koncem června odstartovali náš prázdninový provoz.

Pojďte si užít letošní LÉTO S POHYBEM!

Letní prázdniny jsou sice časem volna a pohody, ale to ještě neznamená, že budeme jen lenošit. Prázdninový rozvrh Aerobik studia Orel Dobříš nabízí cvičení pro děti i dospělé. Nechybí v něm oblíbená lekce pro Batolátka, Cvičení s kočárky pro maminky a samozřejmě pestrá nabídka večerních lekcí pro dospělé.

Začátek léta věnujeme už každoročně dětem na příměstských táborech s názvem Sport Campy. „Jsme velmi rádi, že i letos se nám povedlo naplnit kapacitu obou termínů a naše tábory se tak stále těší velké oblibě dětí i dospělých,“ říká naše vedoucí studia Klára Jandová. Srpen pak bude patřit orelským závodním oddílům a jejich letnímu soustředění v RS Štědronín, kam tentokrát odjíždíme s celkem pěti závodními týmy.

Veškeré informace a aktuality můžete sledovat na našich webových stránkách www.aerobikdobris.cz a také na facebookovém a instagramovém profilu Aerobik studio Orel Dobříš.

Děkujeme za vaši přízeň a podporu v uplynulém školním roce a přejeme vám krásné léto. My už nyní připravujeme novinky nejen ve cvičení a budeme se na vás těšit opět v září v orlovně.

autor článku: tým Aerobik studia Orel Dobříš