Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

ASOD oslavilo 15. let cvičením zdarma a fenomenální show s Olgou Šípkovou

přidáno: 20. 09. 2019

Ve středu 11. září 2019 ožil kulturák ve Staré Huti aerobikem. Aerobik studio Orel Dobříš zde slavilo své 15. narozeniny senzační cvičební show s Olgou Šípkovou. Více jak 50 návštěvníků této akce si tak užilo lekci aerobiku, při které se rozproudila úžasná energie. Po ní pak Olga pro všechny přítomné měla připravenou ochutnávku cvičení deepwork, během kterého předvedla svou senzační formu a přinutila k maximálním výkonům i všechny přítomné.

V přestávce mezi jednotlivými lekcemi pak proběhl slavnostní přípitek k oslavě 15. let s malým dortíkem pro každého. Nechybělo ani překvapení v podobě video-přání pro zakladatelku studia Kláru Jandovou a obrovská květina, kterou si rozhodně za svou práci zaslouží.

„Z téhle akce a cvičení mám velkou radost. Bylo tady tolik krásné energie,“ řekla sama Olga Šípková po svém vystoupení.

Aerobik studio Orel Dobříš neslavilo ale jen speciální show s královnou českého aerobiku, ale pro širokou veřejnost cvičily lektorky celý týden ZDARMA přímo v tělocvičnách orlovny. Navštívit studio tak přišlo desítky dospělých a ještě více dětí.

„Jsme moc rádi, že se nám oslavy vydařili. Takovou návštěvnost jsme ani nečekali a doufáme, že si celý týden užili všichni návštěvníci spolu s námi. My samozřejmě teprve začínáme nový školní rok a naše dveře jsou otevřené pro širokou veřejnost. Dál si mohou děti chodit zkoušet naše sportovní kurzy a přidat se k nám i nyní. Ne jinak je tomu i se cvičením pro dospělé, které se rozjelo podle nového rozvrhu. Připravujeme i spoustu akcí a těšíme se na další skvělý rok a vše co nám přinese,“ komentovala Klára Jandová nejen oslavy.

Podrobné informace k cvičení pro děti i dospělé naleznete na našich internetových stránkách www.aerobikdobris.cz a také na oficiálním Facebooku a Instagramu studia. Pravidelně zda také aktualizujeme informace o dalších akcí, které pro vás připravujeme. 

autor článku: Denisa Havlíčková - vedoucí dětských kurzů ASOD