Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Dobříšské týmy závodního AE bojují o poháry v celorepublikových soutěžích

přidáno: 06. 06. 2017

Závodnice Aerobik studia Orel Dobříš budou v následujících týdnech bojovat o ta nejvýznamnější umístění v celorepublikových soutěžích. Dobříšské holky tak mohou získat hned několik ligových pohárů.

Aerobik studio Orel Dobříš reprezentuje v letošním roce celkem 7 závodních týmů v kategoriích fitness aerobik, step aerobik, zumby a team show. Závodní sezóna pro většinu tymů začala prvním jarním závodem koncem března. Dodnes se týmy vydaly již na 13 závodů po celé České republice. Mezi ty nejvzdálenější závody patřil například závod v Ostravě, v Brně či v Litomyšli.

Předešlá sezóna

V předchozí závodní sezóně 2016 týmy vybojovaly celkem 35 medailí. Na závěr sezóny nakonec přivezly sedm nádherných pohárů, které jsou vystavené v tělocvičně Orlovny.

Letošní sezóna

Jestli bude i letošní sezóna tak úspěšná jako byla ta přecházející, ještě není zcela jisté. Nicméně v současnosti se studio může pyšnit již 17 medailemi, osmi zlatými, pěti stříbrných a čtyřmi bronzovými medailemi.

„Nejstarší“ závodní tým kraluje

Neporazitelným týmem je dosud nejstarší závodící tým ve studiu. Tým „JUNSEN“, který je v letošním roce složený ze dvou týmů, a to juniorek a seniorek, opravdu září! Tým na každém závodu kraluje a bezpochyby vždy vystoupá na nejvyšší možné místo na stupni vítězů. Doposud  vybojoval šest zlatých medailí. Závodnice tak mají dobře našlápnuto na největší sezónní úspěch, a to výhru cenných pohárů.

zdroj foto: ASOD

I další týmy mají velké úspěchy

I mladší týmy nezahálí a na závodech studio patřičně reprezentují. Díky tomu se na finálových závodech konajících o víkendu 10. a 11. června v Pardubicích a v Praze možná budou moci závodnice i trenérky radovat z nádherných pohárů. Ale nepředbíhejme a raději si na celkové výsledky počkejme.

  

zdroj foto: ASOD

Všechny týmy na jednom místě

Nejen všechny závodní týmy, ale také děti z dětských kurzů jste měli možnost vidět i na tradičních Májových slavnostech města Dobříš v sobotu 20. května. Pokud jste vystoupení nestihli, nesmutněte, jednotlivá vystoupení naleznete na YouTube kanálu studia. Podívat se můžete také na střih hodinového bloku

Pokud chcete závodnice podpořit a sledovat aktuální informace ze závodů i ze studia, sledujte internetové stránky nebo oficiální Facebook studia.

autor článku: Kamila Paulová