Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Aerobik studio Orel Dobříš má za sebou jednu z nejúspěšnějších sezón

přidáno: 27. 06. 2016

Během sezóny navštívil dobříšský závodní oddíl aerobiku přes 10 velkých měst České republiky a přivezl domů neuvěřitelných 35 medailí!

Závodní oddíl z Aerobik studia Orel Dobříš navštěvuje téměř 100 závodnic. Na své závody se připravují opravdu soustředěně a pečlivě, a tak mají v tělocvičně tréninky několikrát týdně. A velké úspěchy jejich snahu potvrzují! Téměř z každého závodu se holky nevracejí s prázdnou a svá umístění dokážou i během sezóny úspěšně obhajovat!

Soutěžíme v několika kategoriích

Během letošního jara reprezentovaly město Dobříš závodnice téměř po celé České republice v několika různých kategoriích a to fitness aerobik step, fitness aerobik týmy, aerobik team show, jednotlivkyně a dvojice sportovního aerobiku, Zumba team a také v kategorii Hip hop. Během jarní sezóny se závodnice vydaly na závody Žij pohybem,  Mistry s mistry, Bohemia Aerobic Tour nebo závody pořádané Českým svazem aerobiku a fitness.

Letošní jarní závodní sezóna patří do těch nejúspěšnějších

Jarní závodní sezóna konaná od března do června se opravdu vydařila! Díky velkému úsilí, dřině a pilnosti v tělocvičně se tak závodnice na konci sezóny mohou pochlubit mnoha skvělými úspěchy. Během jarní sezóny přivezly celkem 35 medailí a 7 nádherných pohárů! Svá umístění v průběhu sezóny dokázaly i úspěšně obhajovat, a tak se mohou pochlubit neuvěřitelnými 9 zlatými, 11 stříbrnými a 15 bronzovými medailemi.

Bez podpory trenérů a rodičů by to nešlo!

Velký dík patří všem trenérkám, kterou veškerou svou energii předávají právě svým svěřenkyním na trénincích a závodech, jmenovitě děkujeme Kláře Jandové, Denise Havlíčkové, Míše Jungmannové, Markétě Vodenkové, Radce Ficové a trenérce Hip hop týmu Lucii Veselé. Opomenout však také nemůžeme podporu rodičů, kteří své děti vedou lásce ke sportu. 

autor článku: Kamila Paulová