Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Svou letošní premiéru na závodech stihly dva závodní aerobikové týmy

přidáno: 14. 04. 2020

Leden, to byl měsíc plný pilování a soustředění se na nové závodní sestavy, s kterými jsme měli v plánu odstartovat novou závodní sezonu 2020. Před námi byla účast na zhruba 25 závodů po celé České republice od února do června. Celkem 7 závodních týmů s trenérkami několik měsíců připravovalo nové sestavy od samotných začátků, připravovaly se témata, hudby, dresy, vymýšlely se choreografie a v tělocvičnách se několikrát týdně propracovávaly detaily sestav.

Hlavní start sezony pro všechny závodní týmy byl plánovaný právě na 14. března 2020, kdy byl v České republice vyhlášen stav nouze. I přesto si dva závodní týmy ještě před tím stihly své medaile vybojovat.

Koncem ledna se na závody vydal nejmladší tým benjamínků se svou sestavou do Českých Budějovic na závod Česko se hýbe. Závodnice v letošním roce postoupily do starší kategorie a konkurence byla vysoká, ale i tak zvládly se svou novou tematickou sestavou „Šachy“ vybojovat stříbrné medaile. O měsíc později si pak z příbramského závodu Začni s mistry odvezly medaile zlaté. Svou premiérovou sestavu „Ženy v běhu“ stihl představit i tým juniorek, který na závodě Mistry s mistry v Českém Brodě vybojoval stříbrné medaile.

Stříbrné medaile si odvezl ze závodů tým juniorek, které trénuje Klára Jandová. Pro letošní rok mají holky připravenou sestavou na téma "Ženy v běhu".

Ostatní týmy se své premiéry bohužel nedočkaly. My však pevně věříme, že za pár týdnů bude vše opět na správném místě a my se ještě s větší radostí, chutí a vášní potkáme v tělocvičně, kde to máme všichni tak moc rádi.

Všem v současné době přejeme pevné zdraví, pozitivní myšlení, a především nezapomínejte ani v těchto dnech na aktivní pohyb, protože endorfiny se dají vyplavovat nejen v tělocvičně!

Aktuální informace o provozu studia naleznete na internetových stránkách www.aerobikdobris.cz a na oficiálním Facebooku a Instagramu.

autor článku: Tým závodních trenérek Aerobik studia Orel Dobříš