Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Aerobik studio Orel Dobříš = NEJ sportovní kurzy pro děti už od 1 roku

přidáno: 01. 09. 2019

Aerobik studio Orel Dobříš již několik let po sobě přichází s tou nejširší nabídkou sportovních kurzů pro děti. Každoročně také otvírá oblíbené lekce a stále nachází i novinky a moderní styl cvičení pro batolata, předškolní, školní i starší děti.

„V září 2019 slavíme 15. let od otevření našeho studia a startujeme tak již 16. sezonu. Troufám si tedy říct, že máme jedny z nejzkušenějších lektorů v Dobříši, pracující s dětmi v oblasti sportu. Z daleka u nás nejde jen o aerobik, ale nabízíme hlavně vhodné, zdravé a všestranné cvičení pro děti už od 1 roku. Samozřejmě nechybí nabídka specializovaných kurzů na tanec, aerobik, fyzickou kondici, flexibilitu, balet, gymnastiku nebo sílu,“ říká zakladatelka studia Klára Jandová.

 

Pro děti tady připravili opět výběr z mnoha oblíbených sportovních kurzů a nechybí ani úplné novinky. A pro ty, co by se chtěli sportu věnovat víc než jen rekreačně, nabízí Aerobik studio Orel Dobříš možnost přidat se k některému z týmů závodního aerobiku.  

 

Přihlásit děti můžete v rámci zápisů, které probíhají od pondělí 2. do čtvrtka 5. září 2019 vždy od 14:00 do 18:00 hod. na recepci ASOD v budově orlovny, na adrese 28. října 451 v Dobříši (za Penny Marketem, pod budovou Policie ČR).

 

Nabídka dětských sportovních kurzů pro školní rok 2019/2020

„V rámci oslav 15. let Aerobik studia Orel Dobříš si dovoluji pozvat všechny zájemce i touto cestou na TÝDEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ a cvičení ZDARMA! Můžete tak vyzkoušet naše dětské kurzy, tréninky s našimi závodními týmy nebo i kterékoli cvičení pro dospělé, pro které otvíráme v letošním roce i dva závodní týmy,“ zve Klára Jandová.

 

TÝDEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ a cvičení ZDARMA se koná od 9. do 15. září pro děti i dospělé.

Další podrobné informace k jednotlivým dětským kurzům naleznete na našich internetových stránkách www.aerobikdobris.cz nebo na oficiálním Facebooku a Instagramu ASOD.

autor článku: Denisa Havlíčková - vedoucí dětských kurzů ASOD