Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Zlaté cinkání pro dobříšskou gymnastku

přidáno: 20. 06. 2022

Jak dopadly dobříšské gymnastky na republikové soutěži v Praze už napovídá sám titulek tohoto článku. Gratulujeme! Chtěly by si vaše děti taky zkusit gymnastické kousky, přemety, chození po kladině a mnoho dalšího? Na příměstských táborech s gymnastikou je ještě pár volných míst…

Máme pro vás informace ohledně výsledků republikové soutěže ve sportovní gymnastice v Praze…

Jak už jsme informovali prostřednictvím červnových Dobříšských listů, Terezie Guttenberková, mladší žákyně II., reprezentovala náš Středočeský kraj v čtyřčlenném týmu složeném z dívek Dobřichovic, Benátek, Týnce a Dobříše. Děvčata velmi zabojovala a svými výkony soutěž vyhrála a získala zlatou medaili. Porazila Královehradecký kraj a Prahu.

Jako jednotlivkyně si Terezka vysoutěžila 14. místo z 51 gymnastek z celé ČR. Všem děvčatům blahopřejeme!

Koho by zajímaly výsledky v jednotlivých věkových kategoriích, naleznete je zde.

Léto s gymnastikou

Pro léto máme připraveny dva příměstské tábory pro děti a mládež od 6 let do 15 let. Bližší info naleznete na webu Gymnastiky Dobříš. Neváhejte s přihláškou, místa se rychle zaplňují.

Pro nový školní rok připravujeme kurzy pro nové i stávající zájemce naučit se gymnastické dovednosti ve všech věkových kategoriích. Od přípravky dětí, ročník narození 2018, 2017, přes děti školou povinné až dospěláky.

Kolektiv trenérů Gymnastiky Dobříš přeje zábavné letní prázdniny dětem a slunečnou dovolenou dospělým.

autor článku: Jitka Holcová - Gymnastika Dobříš (redakčně upraveno)