Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Dobříšské závodnice v aerobiku získaly nominaci do finále soutěže

přidáno: 31. 10. 2016

Dobříšské sportovkyně z klubu Aerobik studia Orel Dobříš slaví další významný úspěch celorepublikového formátu! Závodnice získaly nominaci do finále soutěže Zlatý oříšek!

Závodní tým step kadetek z Aerobik studia Orel Dobříš slaví další úspěch! Po červnové výhře v soutěži Talent roku tým zabodoval i v soutěži Zlatý oříšek. Tým složený z deseti závodnic pod vedením trenérky Denisy Havlíčkové dosáhnul nominace postupu do celorepublikového finále prestižní soutěže.

Tým, který drží vždy pohromadě!

Štěpánka Janíčková, Bára Pechmannová, Natálka Burešová, Marička Pulkrabová, Kája Malá, Adélka Volná, Anetka Stiborová, Šárka Fabiánová, Terka Houfková a Klárka Nováková spolu soutěží již šest let. A v čem, že spočívá taková úspěšnost týmu nejen ve sportovních soutěžích? Bude to nejspíš nejen skvělou sportovní formou, ale také kolektivem, který mají závodnice sehraný a během mnoha let si mezi sebou vytvořily dlouholetá přátelství. Velkou podporou celého týmu je však především jejich trenérka Denisa Havlíčková, která s týmem tráví mnoho času i mimo tělocvičnu.

V soutěži Zlatý oříšek má šanci opravdu každý!

Soutěž Zlatý oříšek vyhledává a podporuje aktivní, úspěšné a nadané děti z celé České republiky. Soutěže se účastní talentované děti z různých kategorií a rozmanitých oborů. Jedinečnost soutěže spočívá právě v tom, že nemá žádné kategorie, a příležitost má tak opravdu každý. Mezi vyvrcholení soutěže každoročně patří rozhlasové i televizní natáčení.

Na co se v současnosti tým závodnic připravuje?

Závodní tým bude v následujících týdnech očekávat v Dobříši osobní návštěvu složenou ze zástupců a odborných poradců soutěže. Pokud se v tomto užším výběru na závodní tým usměje štěstí, mohou se závodnice v prosinci těšit na rozhlasové i televizní natáčení pořadu Zlatý oříšek.

Tak nezbývá nic jiného než závodnicím držet palce, aby se vysněného postupu dočkaly! 

autor článku: Kamila Paulová