Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Uzavřete běžeckou podzimní sezonu se společností DIC Diamonds

přidáno: 18. 10. 2017

1.ročník charitativního běhu: MEMORIÁL VÁCLAVA CHUDOMELA - Václav Chudomel (1932 –2016) byl československým olympijským běžcem, maratónským reprezentantem a běžcem na dlouhé tratě. Celý svůj život miloval běh a po Emilu Zátopkovi byl vzorem pro řadu běžců. Z této akce by měl určitě radost a rád by ji osobně podpořil ...

Informace k běhu

Termín: sobota 21. října 2017 Průhonická obora

Registrace: do 18.10.2017 přes přihlašovací formulář na www.all4you-agency.cz

Hromadný start: v 11:00 hod.

Běžecké okruhy: dlouhý okruh (9 km), krátký okruh (4,5 km)

Startovné: 400 Kč (platba na místě v hotovosti od 9:30 do 10:30 hod.)

Svou účasní můžete pomoci lidem s Alzheimerovou chorobou

Polovina ze startovného půjde pro Domov Alzheimer Roztoky u Prahy, o.p.s na zakoupení kompenzačních pomůcek pro klienty. Domov Alzheimer jsme si zvolili právě proto, že slovo „domov“ v názvu zařízení není pro jejich klienty jen slovem, ale opravdovým domovem. Finančních prostředků v této sociální oblasti není nikdo dost a v neposlední řadě se toto onemocnění může týkat kohokoliv z nás, včetně našich blízkých.

Každý účastník běhu dostane dárek 

Běžci i chodci obdrží drobné dárky od klientů Domova Alzheimer, kteří se za doprovodu pečovatelů Domova na náš 1. ročník přijedou rovněž podívat a podpořit jej. Pro všechny účastníky máme připraveny dárkové tašky s propagačními materiály, pro tři první v každé kategorii věcné dárky od našich partnerů. Na startu každý z účastníků obdrží balenou vodu Mattoni a energetickou tyčinku Knuspi.

Tváří tohoto projektu je paní Zdeňka Žádníková Volencová, herečka Dejvického divadla a zakladatelka nadačního fondu, která se kromě své umělecké dráhy již léta věnuje charitě a to nejen slovem, ale zejména činem.

Přijďte i Vy podpořit dobrou věc, protože „nic není nemožné“. 

autor článku: Ivana Nováková | DIAMONDS INTERNATIONAL CORPORATION - D.I.C. a.s.