Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

BSK JUNIORS TEAM v Dobříši nabírá nové členy!

přidáno: 03. 06. 2022

BSK JUNIORS TEAM, z. s., je dětský cyklistický oddíl zaměřený na horská kola, který vede Gabriela Hrubá v Dobříši, a který nyní přibírá nové členy. Baví vaše děti jízda na kole? Chtějí si zkusit jízdu v terénu, být součástí týmu, mít možnost závodit? Pak neváhejte a přijďte je 17. června 2022 zapsat do dobříšského cyklistického oddílu.

BSK JUNIORS TEAM, z. s., je dětský cyklistický oddíl zaměřený na horská kola. Oddíl byl, jako samostatná právnická osoba, založen v březnu 2022, ale jeho kořeny sahají až do roku 2018, kdy byl v Novém Kníně založen oddíl BSK CYKLO-MARKET JUNIORS, jehož většina tehdejších členů jsou i dnešními členy BSK JUNIORS TEAMu.

Tréninky dětí vedou trenéři Gabriela Hrubá a Jakub Furch, oba ostřílení závodníci a zkušení trenéři v práci s dětmi. Oddíl sídlí na Dobříši, kde probíhá většina cyklistických tréninků, zimní tréninky pak v rámci spolupráce s T. J. Sokol Nový Knín probíhají v sokolovně v Novém Kníně. Trénujeme 3× týdně, na začátku závodní sezóny březen/duben vyrážíme v rámci ČR na několikadenní soustředění.

Závodní sezónu většinou startujeme na přelomu dubna/května a končíme v říjnu. Tým se společně účastní závodů horských kol seriálu Kola pro život, Pražského a Českého poháru a lokálních oblíbených závodů (Pařez, Dolnohbitský tvrďák, Brdonoš atd.). Oddíl je registrovaný v Českém svazu cyklistiky a v České unii sportu.

Nábor nových členů do BSK JUNIORS TEAM

Baví tě horská cyklistika, chceš s námi trénovat, jezdit po závodech a stát se členem našeho týmu?

Přijď s kolem za námi!

BSK JUNIORS TEAM, z. s., bskjuniors@seznam.cz, 777 846 215.

autor článku: Gabriela Hrubá - předseda spolku