Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Kolo pro život míří na Dobříš! Buďte jedním z pomocníků přímo na trase

přidáno: 29. 06. 2021

V sobotu 17. července na Dobříši odstartuje jeden ze závodů největšího cyklistického závodů v České republice – Kolo pro život – Trans Brdy s 211. Letos navíc tento nejpopulárnější závod horkých kol navštíví celá řada špičkových závodníků z tuzemska i zahraničí.

Závod Trans Brdy s 211 bude v pořadí šestou zastávkou letošního seriálu Kolo pro život. Místo pro zázemí tohoto oblíbeného cyklistického závodu, jehož trasy vedou po brdských hřebenech v okolí našeho města, se bude opět nacházet na louce za dobříšským židovským hřbitovem. Na tomto místě najdete parkoviště, stánky, servis kol, dětské závody, start a cíl i doprovodný program.

Kolo pro život je obrovská a celorepubliková akce, na kterou přijíždějí celé rodiny z Čech i Moravy, a které se účastní více jak 1 200 závodníků z řad dětí i dospělých, plus další návštěvníci. Letos bude navíc závod do značné míry obsazen i zahraniční konkurencí a slibuje tak napínavou a jednoznačně prvotřídní podívanou.

Trans Brdy s 211

Závodníci se mohou těšit kromě tradičních tras B a C i na trasu A. Letos je navíc připravena nová maratonská trasa na 90 km s bodováním do UCI. Pro rodiny s dětmi pak bude přichystaná nezávodní Family jízda s populární lesní občerstvovačkou. Každý účastník dětských závodů a Family jízdy dostane navíc památeční dřevěnou medaili ZDARMA.

Tak si přijďte zazávodit nebo se přijďte jen podívat a zažijte tu adrenalinovou atmosféru pravých závodů s námi!

Na co se můžeš těšit? Mezinárodní konkurence!

Pokud se chceš poměřit se zahraniční konkurencí, trasa A je pro tebe ideální variantou! Jestli máš rád kratší trasy, vyber si béčko nebo céčko. Po dojetí si můžeš dát teplou sprchu, umýt si kolo a zakousnout něco dobrého k jídlu. To vše v ceně startovného. Místa rychle mizí, proto neváhej s registrací. 

Tak si přijďte zazávodit nebo se přijďte jen podívat a zažijte tu adrenalinovou atmosféru pravých závodů!

Chceš díky Kolu pro život získat nezapomenutelnou brigádu? Přihlas se mi!

Tak jako loni, hledám asi 30 pomocníků na trať, k občerstvovacím stanicím, k prezentaci a na další místa. Organizátoři závodu mají vše skvěle zajištěno, ale vždy jim usnadní práci, když nemusí dovážet lidi z daleka a s realizací celé akce jim pomohou lidi přímo z místa.

Pokud tedy máte zájem, volejte co nejdřív – Filip Kahoun (775 364 546). Odměna, občerstvení a zážitek pro zájemce jsou předem zajištěny!

Další informace k samotnému závodu najdete na www.kolopro.cz.

autor článku: redakce DA ve spolupráci s Filipem Kahounem