Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

OK Dobříš pořádá nábor nových členů do oddílu orientačního běhu

přidáno: 14. 09. 2020

Oddíl OK Dobříš pořádá ve středu 16. září 2020 nábor nových členů do našeho sportovního oddílu orientačního běhu.

Kdo může přijít?

K náboru zveme hlavně děti školního věku. Především kluci a holky z 1.-3. tříd jsou ideálními adepty pro náš sportovní oddíl orientačního běhu. Právě tento věk dětí je nejvhodnějším pro zapojení se do aktivit OK Dobříš. Začít mohou samozřejmě i děti starší, přijít se podívat a zkusit si orientační běh mohou i mladší sourozenci a stejně tak i rodiče.

Jaký je program?

Zájemce seznámíme s krásou našeho sportu a nabídneme „ochutnávku“ pro děti školního věku i případný mladší doprovod. Starším dětem nabízíme možnost vyzkoušet si schopnost orientace v terénu, který není nijak rozsáhlý, ani záludný.

Pro děti jsme také připravili krosový okruh, kde si vyzkouší své fyzické schopnosti. Zároveň budeme (díky sledování dětí v akci) mít možnost nabídnout dětem členství v našem oddílu, či doporučit jiný sportovní rozvoj.

Vítáme mezi sebe celé sportovní rodiny, pro které může být orientační běh vhodnou a zdravou rekreačně sportovní disciplínou. Orientační běh je jednoduše pro všechny generace. Vaše děti můžeme naučit samostatnosti, soběstačnosti a schopnosti řešit nepředvídatelné situace. To vše navíc ve zdravém prostředí naší přírody.

KDY A KDE:

Těšíme se na vás ve středu 16. září 2020 od 17:00 do 19:00 hod. u vstupu do anglického zámeckého parku Dobříš.

autor článku: Martin Bambousek - OK Dobříš