Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Skvělý začátek sezony v podání běžců z SK Zahořany…

přidáno: 15. 06. 2021

V sobotu se v Kytíně uskutečnil první závod letošního ročníku dnes již téměř legendárního celorepublikového běžeckého poháru Trail Running Cup. Jak si v závodě vedli borci z SK Záhořany? V nabité konkurenci rozhodně obstáli!

Je skoro magické, že první a poslední závod letošního seriálu Trail Running Cup se uskuteční právě u nás na Mníšecku a Dobříšsku.

Naši závodníci z SK Záhořany se v nabité konkurenci rozhodně neztratili

Z Kytína přivezli hned dvě druhá místa, Michal Bodický v kategorii do 29 let a David Kulík v kategorii do 39 let. Druhý jmenovaný se musel ve velmi silně obsazené kategorii sklonit pouze před vicemistrem ČR v půlmaratonu z roku 2015 Ondřejem Fejfarem, který zaběhl traťový rekord s časem 1:26:57 a umí hladký půlmaraton za 1:07:13. 

Čtvrtá místa pak pro SK Zahořany vybojovali Tomáš Neuberg v kategorii do 49 let a Jiří Honců v kategorii do 69 let. Další naši závodníci Petr Mourek skončil na 13. místě a Martin Pokorný na 19. místě v kategorii do 49 let, Zuzana Kadavá na 6.místě v kategorii žen do 44 let.

Těšíme se na další úspěchy našich běžců. Přijďte si námi zaběhat, třeba už tuto sobotu na Řitecký maraton aneb běžíme pro dobrou věc nebo "silniční desítku" na 6. ročník Novoveského běhu.

Sportu zdar!

autor článku: David Horyna - SK Záhořany