Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Házenkářky ze Staré Hutě budou bojovat o titul mistryň ČR na domácí půdě!

přidáno: 06. 06. 2022

Už tento pátek odstartuje ve Staré Huti Mistrovství České republiky v národní házené v kategorii starších žákyň. Favoritkami jedné z největších sportovních událostí našeho regionu jsou domácí děvčata! Potvrdí mistryně z roku 2021 svou formu i na domácí půdě? Přijďte jim fandit!

Vážení příznivci našeho krásného národního sportu, ve dnech 10. - 12. června se ve Staré Huti bude za podpory obce konat Mistrovství České republiky v národní házené v kategorii starších žákyň.

Chtěli bychom vás pozvat na tuto velkou akci, která se v takovém rozsahu bude konat na starohuťském hřišti díky bezvadnému zázemí poprvé v novodobé historii. Budeme vás potřebovat, přijďte vytvořit našim děvčatům skvělou atmosféru.

Naše holky si zajistily účast na domácím mistrovství suverénním vítězstvím v krajské soutěži. 

Mistrovství české republiky v národní házené bude slavnostně zahájeno v pátek 10. června 2022 v 10:00 hod. a domácí děvčata budou ten den čekat dva zápasy. V sobotu pak odehrají holky hned první zápas dne a do dalšího nastoupí odpoledne. Závěrečný zápas bude také patřit domácím hráčkám a odehraje se v nedělí 12. června 2022 od 10:20 hod. Slavnostní vyhlášení výsledků letošního mistrovství pak proběhne v neděli od 11:40 hod. 

Budeme se snažit vyhrát každý zápas, ke kterému nastoupíme

K tomu ovšem bude potřeba 100 % nasazení od úvodu každého zápasu. Máme velkou pokoru k soupeřům, protože víme, že nás nečeká vůbec lehká práce, o čemž jsme se již přesvědčili na zimním halovém přeboru v Litvínově, kde jsme nezahráli vůbec podle našich představ. Máme tedy velkou motivaci předvést daleko kvalitnější a hlavně stabilnější výkony po celý turnaj. Musíme být ale velice obezřetní, víme totiž, že soupeři dokáží potrestat naše sebemenší zaváhání. Vaše podpora bude opravdu velmi důležitá, a proto věříme, že zaplníte po celý víkend všechna volná místa kolem hřiště a vytvoříte pro holky nezapomenutelnou atmosféru. My můžeme slíbit, že do každého zápasu dáme 100 % a věříme, že vás potěšíme.

Naše děvčata se kvalifikovala také na Mistrovství ČR v kategorii dorostenek, které se bude konat 17. - 19. června 2022 v dalekém jihomoravském Vracově. Věříme, že i tam budeme mít přímo na místě Vaši zdatnou podporu a pokusíme se i v této kategorii přivézt do Staré Hutě nějaké pěkné umístění. I když jsme si vědomi, že konkurence v této kategorii je obrovská a budeme startovat s nejmladším týmem v turnaji.


Držte nám palce!

 

autor článku: FF (zdroj: www.dlonline.cz - redakčně upraveno)