Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Izraelská sebeobrana KAPAP v září opět nabírá nováčky

přidáno: 25. 08. 2020

Na Dobříši již 2 roky funguje pobočka celorepublikové sítě škol izraelské sebeobrany KAPAP CZECH a v pondělí 21. září 2020 opět otevře své brány pro nové cvičence skrze náborový trénink, kterého se mohou zúčastnit všichni zájemci. Na Dobříši probíhají pravidelné tréninky v areálu „Rukavic“, kde máme tělocvičnu.

Na Dobříši probíhají pravidelné tréninky v areálu „Rukavic“, kde máme tělocvičnu. Cvičíme v několika skupinách – jak dětskou sebeobranu (4-7 let – bojová přípravka a 8-13 let – školáci), tak tréninky pro mládež a dospělé (14-65 let).

Přidat se 21. září 2020 můžete dle věku do všech skupin:

  • od 16:00 hod. bojová přípravka (4-7 let),
  • od 17:00 hod. školáci (8-13 let),
  • od 19:00 hod. dospělí.

Izraelská sebeobrana KAPAP je méně známou sestrou systému KRAV MAGA. KRAV MAGA znamená v hebrejštině „boj z blízka“, načež KAPAP je akronym pro KRAV PANIM EL PANIM neboli „boj tváří v tvář“. Obsahem KAPAP jsou tedy údery, kopy, kryty, tlakové body, pádová průprava a techniky obrany proti jakémukoli napadení ozbrojeným i neozbrojeným útočníkem či útočníky. Samozřejmostí je i rozvoj fyzické kondice či psychické přípravy na napadení.

KAPAP CZECH funguje od října 2017 pod vedením jediného českého držitele titulu MASTER TEACHER KRAV MAGA &KAPAP – pana Michala Janouška alias Instruktora Mikea. Instruktor Mike studuje izraelskou sebeobranu 12 let, přičemž od roku 2010 začal vést první tréninky v ČR právě na Dobříši – tehdy pod hlavičkou České Asociace Krav Maga & KAPAP, které šéfoval.

V okolí Dobříše cvičíme KAPAP ještě v Berouně, Příbrami, Plzni a Sedlčanech. Připojit se můžete kdekoliv.

Pro bližší informace kontaktujte přímo hlavního trenéra na telefonu: 605 130057 nebo si najděte webové stránky naší organizace KAPAP CZECH (www.kapap-czech.cz).

Těšíme se na vás, přátelé!

autor článku: Michal Janoušek