Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Pozvánka na Sporťáckou neděli pro holky i kluky na Penzionu Nový Rybník

přidáno: 08. 05. 2022

Už příští neděli 15. května se v areálu Penzionu Nový Rybník u Obořiště uskuteční celodenní akce pro děti plná pohybu, sportovních aktivit a zábavy. Animátoři z Veselé rodiny tady na Mezinárodní den rodiny připravili skvělý sportovní den pro holky i kluky.

Udělejte si příští neděli pohodu. Odevzdejte děti do rukou profesionálních animátorů a užijte si svůj vlastní program…

„Program Sporťácké neděle bude samozřejmě od začátku až do konce nabitý pohybem. Na začátek si dáme rozcvičku, a pak už bude navazovat jeden trénink na druhý. Pro děti bude připravený kruhový trénink, atletické disciplíny, vyzkoušíme si základy gymnastiky, ale budeme i soutěžit, hrát hry, tancovat a bavit se,“ říká k programu Denisa Havlíčková, která celou Sporťáckou neděli připravuje.

Mimo jiné se děti mohou těšit na fotbalové a tenisové lekce, pod vedením profesionálních trenérů a připraveno bude také spousta sladkých, ale i motivačních odměn.

„Na závěr dne připravujeme navíc malé překvapení i pro rodiče. Jelikož právě 15. května slavíme Mezinárodní den rodiny, chceme všem darovat takový malý symbolický dárek,“ dodává za tým animátorů a trenérů Denisa.

Sporťácká neděle pro holky i kluky

KDY, V KOLIK A KDE?

CENA:

  • 650 Kč za dítě

V ceně je dopolední i odpolední svačina, oběd, celodenní pitný režim, odměny a samozřejmě program s profesionálními a zkušenými animátory i trenéry.

 

Více INFO v aktualitách na webu Veselé rodiny nebo přímo u Denči na telefonním čísle 731 619 667.

PŘIHLAŠOVÁNÍ dětí na Sporťáckou neděli probíhá na e-mailu info@veselarodina.org, kam prosíme zaslat vyplněnou přihlášku.

 

autor článku: redakce DA