Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Do Příbrami míří Jágr s Plekancem. Kladno tady nastoupí proti Jihlavě

přidáno: 28. 07. 2021

Ve čtvrtek 5. srpna se na příbramském zimním stadionu odehraje předextraligové utkání Rytířů Kladno proti Dukle Jihlava. Před začátkem utkání bude pro fanoušky připravena také fanzona s doprovodným programem.

„Z konání této akce právě u nás mám velikou radost. To, že se nám podařilo, vyjednat všechny podmínky pro tento zápas, osobně považuji za známku toho, že v Příbrami jdeme správnou cestou a daří se nám sportovní oblast rozvíjet. Těší mě to o to víc, že pakliže bude Jágr zdravý, tak se na příbramském stadionu objeví nejlepší hráč planety své doby,“ uvádí ředitel SZM Příbram Jan Slaba.

Vzhledem k rekonstrukci kladenského stadionu se odehrají „domácí“ utkání na stadionech v okolí města. Úvodní duel s Jihlavou čeká Kladno 5. srpna v Příbrami. Přijďte fandit, s A týmem přijede i Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec. Vstupenky lze zakoupit online za cenu od 100 do 160 Kč.

Vstupenky v prodeji zde: https://hckladno.enigoo.cz/online/#/290dba495eb2cf3676d38d229891fb2a/matches/sektor/341

Rytířská fanzona

Rytíři chtějí nabídnout hokej svým fanouškům v okolních městech s co největším zážitkem. Vedle zápasů samotných se mohou návštěvníci těšit i na fanzonu. Ta bude otevřena v den utkání od 14:00 hod.

A na co se můžete ve fanzoně těšit? Připravena bude střelnice, kde si bude možné zastřílet na bránu a vyzkoušet další dovednostní disciplíny, najdete tu stánek s klubovým merchandisingem, stánky s občerstvením, skákací hrad a mnoho dalšího.

autor článku: Bc. Miroslava Poláková - tisková mluvčí Sportovních zařízení města Příbram