Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Vynikající podzimní výsledky ŠKOLY GE-BAEK HOSIN SOOL a MISTROVSTVÍ EVROPY!

přidáno: 06. 04. 2022

Největší škola Taekwon-do ITF Ge-Baek Hosin Sool se v celorepublikových závodech na konci sezóny umístila opět skvěle. Jako každý rok se na podzim konaly dva ze tří nejdůležitějších závodů v roce – STM a Mistrovství České republiky.

První vítězné závody, tedy celorepublikové setkání sdružení talentované mládeže, se odehrály o víkendu 16. - 17. října 2021 v Ostravě.

STM Praha 2, jehož jsme jako škola součástí, zde zaslouženě vybojovalo 1. místo s 35 zlatými medailemi. Děkujeme všem dobříšským za účast a na medaili to určitě vyjde příště. Všem vám patří náš velký dík za podporu a odhodlání, které přispělo k našemu prvenství.

Mistrovství České republiky se pak konalo o víkendu 19. - 21. listopadu 2021 v Nymburce.

Zde již soutěžila každá škola sama za sebe. Vybojovali jsme 2. místo a děkujeme všem závodníkům za jejich nasazení, úžasné výkony a krásné uzavření sezóny. Mimořádně vděční jsme pak i městu Dobříš, které nám poskytlo prostředky a podporu tohoto dosáhnout.  

V naší škole trénujeme i několik státních reprezentantů, kteří se v minulých měsících usilovně připravovali na mistrovství Evropy, které se konalo od 26. března do 2. dubna až v Poreči v Chorvatsku.

České reprezentační týmy mladších a starších juniorů na Mistrovstvi Evropy 2021 v taekwondu ITF v Recku zaslouženě vybojovaly bronzové medaile v technických sestavách týmů!

Chcete si také zacvičit?

Setkat se s vítězi a třeba si jednou také zazávodit? Přihlásit se můžete kdykoliv během celého roku! Jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek a výbavu (dobok, lapa, chrániče) ZDARMA. Proto neváhejte a přijďte za námi v úterý v 16:45 - 18:15 hod. do tělocvičny u staré školy v Dobříši, budeme se na vás těšit.

Pro bližší informace navštivte náš web na adrese: www.tkd.cz.

autor článku: Anna Krbcová - Ge-Baek Hosin Sool