Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

V pondělí 6. září vezměte děti a hurá do Sokola!

přidáno: 31. 08. 2021

V letošním cvičebním roce začneme v Sokole cvičit 6. září. Na všechny naše cvičence se moc těšíme a rádi přivítáme i cvičence nové.

Sokol nabízí širokou škálu cvičebních hodin pro všechny věkové kategorie

V Sokole se scházejí nejen dospělí a senioři, ale i děti a mládež.

Pro děti Sokol nabízí cvičení všestrannosti, kde se naši sokolíci všestranně pohybově zdokonalují, v rámci hodin cvičí s různými pomůckami, na nářadí, trénují prvky z gymnastiky a akrobacie, hrají nejrůznější sportovní i dětské hry.

Oddíly předškolátek se i v letošním cvičebním roce zapojí do celorepublikového projektu Se Sokolem do života aneb Svět nekončí za vrátky, cvičíme se zvířátky.

Dále v Sokole probíhají pro děti tréninky aerobiku, rope skippingu a florbalu. Mládež a dospělí mohou navštěvovat hodiny tanců, zdravotního cvičení, volejbalu, nohejbalu, badmintonu, florbalu, ale i boxu a šipek.

Více informací o jednotlivých oddílech naleznete na sokolských webových stránkách:

Nenechte si ujít tradiční podzimní akce s dobříšským Sokolem

Na podzim máme v plánu uspořádat již tradiční akce. Opět se zapojíme do sokolského projektu Sokol spolu v pohybu, který letos proběhne od 23. do 30. září. Během týdne můžete nezávazně vyzkoušet jakékoli cvičení. V sobotu 25. září od 10:00 do 12:00 hod. pořádáme pro děti v rámci této akci Opičí dráhu, čímž se zároveň zapojujeme do Evropského týdne sportu.

Potkat se s námi můžete i při akcích pořádaných městem Dobříš, zapojíme do akce Dobří(š) spolu v pohybu, chybět nebudeme také 12. září na akci Zažij město jinak.

Těšíme se s vámi na shledanou,

autor článku: Gita Otavová - T.J. Sokol Dobříš