Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

VIDEO z pohledu dobříšských florbalistů: Jak probíhal zápas s legendami?

přidáno: 02. 03. 2018

Ano, opravdu se to stalo skutečností a k nám do Dobříše zavítal mistrovský florbalový tým Tatran Střešovice. Jak utkání dopadlo už nejspíš všichni víme, ale jaké pocity prožívali samotní hráči a organizátoři akce?

Pro dobříšské florbalisty se úterý 27. února stalo velkým svátkem. A to díky významné návštěvě, která k nám do sportovní haly dorazila. Do Dobříše zavítal totiž mistrovský florbalový tým Tatran Střešovice a naše dobříšské florbalové družstvo mužů mělo tu čest se proti týmu veteránů utkat. A že se bylo během večera opravdu na co dívat.

Připraven byl i doprovodný program

Přestávky doplnil hudební program Rádia „Jedna“. O program se postaraly také závodnice s vystoupením z Aerobik studia Orel Dobříš. A i přesto, že dobříšští hráči bojovali s nadšením, tak na pražský tým nestačili. Utkání skončilo výhrou pro Tatran Střešovice 7:5.

Akce podpořila dobrou věc

Cílem akce bylo podpořit sbírku na podporu dobříšských varhan. Za každý vstřelený gól do branky střešovického Tatranu dobříšské mužstvo přispělo 100 Kč. Navíc do kasy přispěli i samotní diváci a během večera bylo celkem vybráno 4 772 Kč. „Opravdu bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se na dnešní akci podíleli a přispěli nám tuhle krásnou částku,“ děkuje Ivo Kylar za Sdružení pro obnovu varhan v kostele Nejsvětější Trojice v Dobříši. Tak snad se v budoucnosti dočkáme v Dobříši dalších podobných famózních utkání, které mimo sportovního zážitku podpoří i dobrou věc.

A jak akci prožívali samotní hráči a organizátoři?

autor článku: Kamila Paulová (text) a Jaroslav Hájek (video)