Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Fotbalisté MFK Dobříš umí nejen kopat… umí makat i rukama

přidáno: 15. 12. 2020

Letošní rok fotbalovým zápasům na dobříšském stadiónu V Lipkách nepřál. Fotbalisté z MFK ale v závěru roku trénují a nezapomínají ani na brigády.

Jarní část soutěžního ročníku 2019/2020 se nedohrála

Výsledky odehraných utkání byly zrušeny a do tabulek MFK Dobříš tak poprvé v historii fotbalového klubu nepřidáme bohužel žádné výsledky z mistrovských soutěží. Podzimní část nového soutěžního ročníku 2020/2021 se sice slibně rozběhla, ale byla opět jako na jaře přerušena a neodehrané podzimní zápasy byly přesunuty na začátek roku 2021, kdy se budou dohrávat před jarní částí soutěžního ročníku.

V areálu MFK Dobříš se alespoň makalo

Během letošního roku, však fotbalisté MFK Dobříš nezapomněli v rámci možností na další vylepšování areálu, a tak přinášíme pak fotografií z letošních brigád.

A jak je to s tréninky?

V prosinci začali dospělí i mládež podle možností i s tréninky a přípravnými zápasy. A-tým mužů, který by měl (snad) pokračovat v soutěži v posledním lednovém víkendu, zahájil přípravu s Motorletem B a prohrál 1:6. Má připravená i další přípravná utkání, ale v současné situaci není jisté, zda budou sehrána a zda nebude nutné je sehrát za zavřenými bránami stadiónu. Podobně jsou na tom i další mužstva, která by měla pokračovat v soutěži druhým únorovým víkendem.

Výbor MFK Dobříš přeje všem našim příznivcům příjemné prožití vánočních svátků a mnoho štěstí a zdraví v novém roce. A to snad i s fotbalem na stadiónu V Lipkách.

autor článku: Jan Soukup a Radim Weber - MFK Dobříš