Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Slavnostní zakončení sezony v Tenis centru Dobříš

přidáno: 16. 12. 2018

V pátek 22. listopadu na slavnostním tenisovém večeru v Kulturním domě v Dobříši proběhlo zhodnocení uplynulé sezóny a vyhlášení nejlepších hráčů. Kdo z hráčů byl odměněn?

Slavnostní večer zahájila dvojice Filip Šeda s Johanou Honsovou, která zatancovala latinsko-americké tance a potvrdila, že tenisti jsou i výbornými tanečníky. Pak už si slovo vzal ředitel klubu Martin Beran, aby zhodnotil sezónu 2018. Během celého roku probíhali celostátní turnaje, kterých se naši hráči účastnili. V březnu se konalo halové Mistrovství České republiky dorostu, kde náš odchovanec Jakub Beran skončil na 1. místě v turnaji čtyřhry. V září se pak devítiletý Tomáš Krejčí umístil na 3. místě na Mistrovství České republiky v babytenise jednotlivců a spolu s týmem TK Sparta Praha získal 2. místo na Mistrovství České republiky družstev babytenistů.

 

Celý večer byl doprovázen několika vystoupeními, ve kterých účinkovali naši hráči. Však největším překvapením byla přítomnost frontmana skupiny Škwor – Petra Hrdličky, který nám zahrál a zazpíval několik písní skupiny, a nakonec i velice známou píseň – Síla starejch vín.

 

Vyhlášení hráčů v jednotlivých kategoriích:

Nejmenší tenisté: Sofinka Kroupová, Leontýnka Kopřivová, Vašík Kšána, Tadeáš Beran, Matěj Urban, Samuel Kadlec
Šikulky roku: Viktorka Ulich, Viktorka Vostárková, Nela Veselá, Dominik Romba, Amálka Chaloupková, Nela Kšánová, Eliška Marvanová
Nejlepší mladší žák: 1. místo – Bedřich Břicháček, 2. místo – Samuel Kleibl, 3. místo – Matěj Kolář
Nejlepší mladší žákyně: 1. místo – Jana Žádníková, 2. místo – Amálie Veselá
Nejlepší starší žák – 1. místo – Michal Prusík, 2. místo – Matouš Nevosad, 3. místo – David Slavík
Nejlepší starší žákyně – 1. místo – Adéla Sedláčková, 2. místo – Helena Petáková, 3. místo – Lucie Prusíková
Nejlepší dorostenka – Veronika Beranová
Nejlepší dorostenec – Jakub Beran
Nejlepší babytenista – Tomáš Krejčí

 

Na závěr večera dostal každý tenista malý dárek a proběhla diskotéka pro malé i velké. Za TenisCentum Dobříš Vám přejeme Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019.

autor článku: Za Tenis Centrum Dobříš Eliška Beranová