Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Poslední turnaj sezóny ovládli hráči z Dobříše

přidáno: 21. 09. 2017

V sobotu 16. září 2017 se na dobříšských kurtech konal poslední turnaj letní sezóny – turnaj babytenisu. Tohoto turnaje se účastnili všichni dobříšští hráči a všem ukázali, kdo je tady doma.

Tomáš Krejčí, Lucas Fojtů, Samuel Kleibl a Míša Melicharová jednoznačně ovládli svoje skupiny a téměř bez ztráty gamu postoupili do vyřazovací části turnaje. Všichni hráči kromě Lucase, který prohrál s hráčkou z TK Sparta Praha Karolínou Ječmínkovou, postoupili do semifinále turnaje. Tady se utkali Tomáš Krejčí se Samuelem Kleiblem a Míša Melicharová s Karolínou Ječmínkovou. Tomáš po výhře 4:0 postoupil do semifinále a Sam si odvezl ceny pro 3. nejlepšího hráče. Míša po skvěle zakončeném bekhendu po lajně porazila Karolínu a postoupila do finále. Po krásném finále zvedl nad hlavu pohár pro vítěze Tomáš a Míša si odvezla stříbrnou medaili.

Všem hráčům gratulujeme a děkujeme za předvedené výkony.

Další postup na Mistrovství České republiky jednotlivců babytenistů

V sobotu 9. září 2017 se konala v Příbrami kvalifikace na Mistrovství České republiky jednotlivců v babytenisu, kde náš klub měl nejedno zastoupení. Na MČR už v květnu postoupil Tomáš Krejčí, který vyhrál krajské přebory Středočeského kraje a tím se automaticky kvalifikoval. Dodatečné kvalifikace se v Příbrami účastnili Lucas Fojtů a Samuel Kleibl. Kluci se spolu utkali v semifinále a šťastnějším se stal Lucas, který po setu 6:1 postupuje na MČR babytenistů. Lucas nakonec celý tento turnaj vyhrál a odvezl si zlatou medaili. Samuelovi se brána na závěrečný turnaj nejlepších v republice bohužel uzavřela přímo před nosem, ale i tak mu patří obrovská gratulace.

Všem klukům gratulujeme a Tomášovi s Lucasem přejeme na MČR v Rakovníku 28. září 2017 hodně štěstí. 

autor článku: Eliška Beranová | Tenis centrum Dobříš