Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Naši babytenisté vybojovali 2. místo v kraji! A cinkaly i další medaile!

přidáno: 06. 09. 2017

Svěřenci Tenisového centra Dobříš slaví další úspěchy. Klukům patří velká gratulace a poděkování za skvělé výsledky během celé sezóny !

Už ve čtvrtek 31. srpna 2017 odehráli naši babytenisté ve složení Tomáš Krejčí, Lucas Fojtů, Samuel Kleibl, David Jedlička čtvrtfinálové utkání proti týmu LTC Rudná, kde vyhráli 8:2 a tím postoupili do semifinále krajského přeboru. Toto utkání se konalo v sobotu 2. září 2017 na kurtech TK Neridé proti týmu Lokomotiva Beroun. Kluci nedali soupeřům jedinou šanci a po výsledku 6:0 postoupili do finále!! Tam narazili na své přemožitele a dlouholeté vládce kraje - tým TK Neridé. Kluci prohráli 5:1, o jeden zápas se nedostali na Mistrovství České republiky, ale odvezli si pohár a stříbrné medaile a diplomy pro druhý nejlepší tým Středočeského kraje.

Klukům patří velká gratulace a poděkování za skvělé výsledky během celé sezóny :)

 

O víkendu 1. - 3. září 2017 se v tenisovém klubu v Čelákovicích konal turnaj dorostu kategorie B. Jakub Beran zde byl v pozici prvního nasazeného hráče turnaje a v turnaji plynule procházel až do finále. Ve finále narazil na Jiřího Barnata, se kterým sehrál velmi vyrovnaný zápas. I přes to, že Jakub měl matchball, bohužel nedotáhl utkání do vítězného konce a z turnaje si odvezl stříbrnou medaili.

Ve čtyřhře se svým deblovým parťákem Kristiánem Kubíkem potvrdili roli nasazených jedniček a odvezli si poháry pro vítěze.

Kubovi gratulujeme a přejeme další úspěchy ve zbytku sezóny :)

 

autor článku: Eliška Beranová | Tenis centrum Dobříš