Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

V TenisCentru Dobříš se konal v září jeden turnaj za druhým...

přidáno: 25. 09. 2020

TenisCentrum Dobříš tento rok hostí velké mistrovské turnaje a v září to na jejich kurtech opravdu zářilo. Víte, co vše se tady odehrálo?

Po skončení turnaje Mistrovství České republiky v tenise starších žákyň bylo možné o prvním víkendu měsíce září vidět nejlepší hráče České republiky na celostátním turnaji mladších žáků kategorie A. Na úvod turnaje proběhla páteční kvalifikace a od soboty do úterý pak probíhala hlavní soutěž. Vítězem turnaje se stal žebříčkově druhý nejlepší hráč ČR – Matouš Čepelík z LTK Liberec.

Další víkend patřil turnaji starších žáků, kde se ve skvělém světle ukázal hráč TenisCentra Dobříš – Tomáš Krejčí, který prošel turnajem bez ztráty setu a stal se jeho vítězem. Současně s tímto turnajem probíhali další dva turnaje – Memoriál Milana Vondruse, kterého se účastní amatérští hráči našeho klubu a celostátní turnaj babytenisu. Turnaje pro nejmenší tenisty se účastnilo 24 hráčů, kteří byli rozlosováni do skupin, z nichž postupoval pouze vítěz. Na druhém místě ve skupině se umístila dobříšská hráčka Danielka Michálková, a tím ze skupiny do hlavní soutěže nepostoupila. Chuť si ale spravila v turnaji útěchy, kde skončila na krásném 3. místě. Druhým hráčem babytenisu je Max Trojan, který se v tomto termínu zúčastnil MČR družstev babytenisu v Prostějově, kde s týmem TK Zdice obsadil skvělé 7. místo.

Závěrečnou akcí v našem klubu bude turnaj mladších žáků kategorie B, kterého se účastní Tomáš Krejčí, který bude bojovat o 1. místo v celostátním žebříčku v ročníku 2009.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem hráčům TenisCentra Dobříš za jejich reprezentaci na turnajích v letní sezóně.

autor článku: Eliška Beranová - TenisCentrum Dobříš (redakčně upraveno)